top of page
Ahkera LKV / Tuomas

Ahkera kiinteistönvälittäminen

Päivitetty: 21. toukok.


Ahkera LKV Oy on Tamperelainen kiinteistönvälitystoimisto, joka on apunasi kun etsit tavoitteenasi on asunnon myynti, asunnon vuokraus tai asunnon ostaminen. Yhtiön perustamisen taustalla on ollut ideologia aidosti asiakaslähtöisen sekä laadukkaan kiinteistönvälityspalvelun toteuttamisesta. Neljä Tamperelaista asuntosijoittajaa kyllästyivät alalla vallitsevaan ei niin ahkeran välityspalvelun kulttuuriin, jossa lupaukset ylittävät säännöllisesti käytännön teot. Kun tuli ilmi, että kyseinen ilmiö oli ennemmin sääntö kuin poikkeus, heräsi tarve tehdä asiat eri tavalla. Tuloksena luotiin organisaatio toteuttamaan Asiakasta aidosti palvelevaa ja tuloksia aikaansaavaa välitystoimintaa - tästä myös nimi Ahkera LKV.


Ahkera Välitystapa on yrityksemme ideologiaa kuvaava koodisto, joka toimii pohjana kaikelle toiminnallemme. Ahkera Välitystapa on kuvaus siitä tavasta, jolla kohtaamme asiakkaat, liikekumppanit ja kollegat.


Ahkera Välitystapa koostuu kolmesta peruspilarista: selkeästä kommunikoinnista, tasokkaasta panostamisesta sekä erinomaisista tuloksista. Nämä ovat mielestämme laadukkaan kiinteistönvälityspalvelun perusta. Asiakkaanamme näet Ahkeran Välitystavan konkretisoitumisen esimerkiksi siinä, että toimeksiannon eteneminen on selkeää, välittäjä pitää sinuun aktiivisesti yhteyttä ja juridiset dokumentit sekä myyntimateriaalit ovat ajan kanssa sekä ammattitaidolla laadittuja. Tämän kun yhdistää siihen, että kaikki välittäjämme ovat erinomaisia myyjiä, niin on sanomattakin selvää, että tämä laadukkaan tekemisen sekä intohimoisen myynnin kombinaatio tuottaa erinomaisia tuloksia.


Lupauksemme sinulle on, että et tule pettymään. Meillä menestyksesi eteen työskennellään joka ikinen päivä.


Oli siis tarpeenasi asunnon tai kiinteistön myynti, ostaminen, vuokraus tai muu konsultaatio, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Suosittelemme, että otat meihin yhteyttä ja keskustelemme yhdessä, että kuinka voimme olla juuri sinulle avuksi. Löydät yhteystietomme täältä.


98 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page